Fusilli cu bacon si piept de pui

miercuri, 15 septembrie 2010


* 400 g fusilli
* 100 g bacon
* 1 piept de pui
* 1 conserva rosii in suc
* 1 ceapa
* 3 catei usturoi
* sare si piper
* oregano


Pastele se fierb in apa cu sare conform indicatiilor de pe ambalaj.

Baconul taiat feliute se prajeste usor in tigaie. Se adauga ceapa si usturoiul tocate marunt si se calesc usor, amestecand continuu. Pieptul de pui taiat cubulete se pune in tigaie si se amesteca.

Rosiile se taie marunt sau se dau in blender si se pun peste carne. Daca mai este nevoie se adauga putina apa, cat sa fie carnea acoperita. Se fierbe la foc mic pana scade sosul si ajunge la consistenta dorita. In timpul fierberii se potriveste gustul de sare si piper si se asezoneaza cu oregano sau orice alt condiment va place.

Pastele fierte se amesteca cu sosul de rosii si carnea.

Se serveste cald.

Share This Post

Un comentariu: