Dulciuri fel de fel
Pages
(Mutați în ...)
Pagina de pornire
Carte de bucate
Retete prajituri
Retete de post
Prajituri de post
Torturi
Rulade
Chec si briose
Inghetata
Fursecuri si biscuiti
Tarte si cheesecake
Clatite
Aluaturi
Desert
Bauturi
Aperitive
Mancaruri cu legume
Mancaruri cu carne de pui
Mancaruri cu carne de porc
▼
luni, 13 septembrie 2010
Rulada de bezea cu crema de ciocolata
* Pentru blat:
* 5 albusuri
* 250 g zahar
* 50 g nuca de cocos
* esenta de vanilie
Parfe de ciocolata
* 4 galbenusuri
* 100 g zahar
* 1 lingura amidon
* 1 lingura cacao
* 100 g ciocolata amaruie
* 500 ml lapte
* 300 ml frisca lichida
Tagliatelle integrale cu pui si smantana
* Pentru tagliatelle:
* 1 ou
* 150 g faina integrala
* 3 linguri apa calduta
Se amesteca oul cu faina, putina sare si apa calduta. Apa se adauga cate putin, in fuctie de cum o cere aluatul. Trebuie sa obtinem un aluat compact si tare.
‹
›
Pagina de pornire
Afișați versiunea pentru web