tag:blogger.com,1999:blog-8358683970597298041.post4962700820179318495..comments2023-12-05T14:00:01.199+02:00Comments on Dulciuri fel de fel: Ciocolata de casaMihahttp://www.blogger.com/profile/00111546535173285409noreply@blogger.comBlogger36125tag:blogger.com,1999:blog-8358683970597298041.post-27007530475096844602011-12-30T11:01:31.521+02:002011-12-30T11:01:31.521+02:00Ufff... Gabriela...am rasuflat usurata. :)))
Va i...Ufff... Gabriela...am rasuflat usurata. :)))<br /><br />Va imbratisez si va urez un An Nou fericit si plin numai de bine.Mihahttps://www.blogger.com/profile/00111546535173285409noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8358683970597298041.post-78472558787843996022011-12-30T10:39:12.697+02:002011-12-30T10:39:12.697+02:00Bua dimineata,acum revin cu impresia finala...a in...Bua dimineata,acum revin cu impresia finala...a intregii familii ;)...rezultatul EXCELENT !!!!!! A iesit o ciocolata super buna ,usor de taiat,nici prea moale ,nici prea tare...PERFECTA.Multumim din suflet MIHA pentru aceasta reteta minunata.Proba cu picatura n-am mai facut-o pt ca eram concentrata cu cronometratul :D ,deci 5,6 min maxim,la foc mediu(de cand incepe sa faca bule)si a iesit super....sunt foarte foarte multumita de rezultat.AN NOU cu bine si multe multe retete de impartasit.Gabriela(Sv)Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8358683970597298041.post-21752843450289368322011-12-29T23:45:00.863+02:002011-12-29T23:45:00.863+02:00Gabriela, astept si eu cu nerabdare rezultatul.
...Gabriela, astept si eu cu nerabdare rezultatul. <br /><br />N-ai mai facut proba cu picatura?Mihahttps://www.blogger.com/profile/00111546535173285409noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8358683970597298041.post-85347990307572956682011-12-29T22:45:43.951+02:002011-12-29T22:45:43.951+02:00Buna seara din nou,revin cu o mica impresie si anu...Buna seara din nou,revin cu o mica impresie si anume ca am facut ciocolata dar inca nu stiu cum a iesit,abia maine dupa ce se raceste si sper eu, intareste,dar nu prea tare :D sa o si pot taia.Am respectat intocmai reteta dar bineinteles ca nu am stiut cat timp sa fierb siropul...asa ca aici am facut un pic la "nimereala",adica am fiert siropul 5 min,dar nu de cand l-am pus la foc ci de cand a inceput el sa faca bule ...si restul dupa reteta.Ufff vedem maine dimineata rezultatul concret,abia astept.o seara frumoasa.Gabriela(Sv)Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8358683970597298041.post-36497699007796244362011-12-28T23:07:00.059+02:002011-12-28T23:07:00.059+02:00Gabriela, tin pumnii sa iasa bine. Te astept! :*Gabriela, tin pumnii sa iasa bine. Te astept! :*Mihahttps://www.blogger.com/profile/00111546535173285409noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8358683970597298041.post-39633480082285283212011-12-28T22:50:47.528+02:002011-12-28T22:50:47.528+02:00Maine o sa fac ciocolata si o sa revin cu impresii...Maine o sa fac ciocolata si o sa revin cu impresii :) Sper sa-mi iasa asa cum trebuie.multumesc pentru raspunsurile prompte.Gabriela(Sv)Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8358683970597298041.post-65975119076482858292011-12-28T22:14:34.888+02:002011-12-28T22:14:34.888+02:00Gabriela, cred ca e suficient. Ca sa-ti dai seama ...Gabriela, cred ca e suficient. Ca sa-ti dai seama daca siropul este fiert indeajuns pui cateva picaturi intr-o ceasca cu apa rece. Daca se imprastie mai trebuie fiert, daca se formeaza perlute inseamna ca e gata. Promit ca data viitoare sa cronometrez. :)<br /><br />Multumesc! :*Mihahttps://www.blogger.com/profile/00111546535173285409noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8358683970597298041.post-90372151017236720212011-12-28T21:32:11.155+02:002011-12-28T21:32:11.155+02:00Multumesc frumos pentru raspuns,poate data viitoar...Multumesc frumos pentru raspuns,poate data viitoare reusiti sa cronometrati,pentru cei care chiar nu reusesc (si stiu ca nu sunt singura care o da in bara cu reteta ciocolatei tocmai din cauza asta;)). 5 minunte oare e bine?:) e prima oara cand intru pe acest blog si nu reusesc sa ma dezlipesc de calculator...SUPERB...toate retetele sunt minunate.Gabriela(Suceava)Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8358683970597298041.post-81742900484925216822011-12-28T21:01:38.113+02:002011-12-28T21:01:38.113+02:00Buna.
N-am cronometrat niciodata timpul de fierber...Buna.<br />N-am cronometrat niciodata timpul de fierbere. Dar, se fierbe pana siropul ramane pe lingura ca o pelicula fina fina.Mihahttps://www.blogger.com/profile/00111546535173285409noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8358683970597298041.post-71770383534242814882011-12-28T20:54:51.779+02:002011-12-28T20:54:51.779+02:00Buna ziua,am si eu o intrebare...cate minute se fi...Buna ziua,am si eu o intrebare...cate minute se fierbe siropul? ,eu nu reusesc niciodata reteta de ciocolata,ori imi iese prea moale ori prea tare.Multumesc anticipat si felicitari pentru toate retetele minunate.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8358683970597298041.post-50625605583826981792011-01-09T21:26:25.433+02:002011-01-09T21:26:25.433+02:00Esther, este intocmai cum spui. 1 ceasca= 100 ml, ...Esther, este intocmai cum spui. 1 ceasca= 100 ml, 1 cana= 240-250 mlMihahttps://www.blogger.com/profile/00111546535173285409noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8358683970597298041.post-60102407553540689142011-01-09T21:05:15.266+02:002011-01-09T21:05:15.266+02:00Deci, o ceasca inseamna 100 ml. Dar o cana? 250 ml...Deci, o ceasca inseamna 100 ml. Dar o cana? 250 ml?Esthernoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8358683970597298041.post-18669054773119696252010-04-11T11:50:06.778+03:002010-04-11T11:50:06.778+03:00Si eu iti multumesc Andreea.
Bafta multa si...te ...Si eu iti multumesc Andreea. <br />Bafta multa si...te mai astept in vizita. :)Mihahttps://www.blogger.com/profile/00111546535173285409noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8358683970597298041.post-30625298875905386072010-04-11T10:30:42.853+03:002010-04-11T10:30:42.853+03:00Ai dreptate, cred ca am pus prea multa apa.O sa ma...Ai dreptate, cred ca am pus prea multa apa.O sa mai incerc o data, de data asta am sa o fac cu foi de napolitana pt. ca arata grozav. Multumesc !!!Felicitari pentru blogandreeahttps://www.blogger.com/profile/02883144991072638276noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8358683970597298041.post-25946719469183022252010-04-07T21:58:50.212+03:002010-04-07T21:58:50.212+03:00Andreea, atunci cred ca e vorba de cantitatea de a...Andreea, atunci cred ca e vorba de cantitatea de apa. Ori ai pus prea multa, ori mai trebuia fiert siropul. <br />Daca mai adaugai niste lapte praf sigur ar fi fost ok. :)Mihahttps://www.blogger.com/profile/00111546535173285409noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8358683970597298041.post-36001750899814935412010-04-07T13:14:30.867+03:002010-04-07T13:14:30.867+03:00Am folosit lapte praf de la Dr. Oetker.Am folosit lapte praf de la Dr. Oetker.andreeahttps://www.blogger.com/profile/02883144991072638276noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8358683970597298041.post-33347486345851213452010-03-29T11:04:21.727+03:002010-03-29T11:04:21.727+03:00Ce fel de lapte praf ai folosit?Ce fel de lapte praf ai folosit?Mihahttps://www.blogger.com/profile/00111546535173285409noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8358683970597298041.post-91002016414826957372010-03-29T11:01:58.480+03:002010-03-29T11:01:58.480+03:00Buna Miha, am incercat reteta ta de ciocolata de ...Buna Miha, am incercat reteta ta de ciocolata de casa ,a iesit buna la gust dar nu reusesc sa o tai ,e foarte lipicioasa si cam moale.Poti sa-mi spui unde am gresit?Multumesc pt. ajutorandreeahttps://www.blogger.com/profile/02883144991072638276noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8358683970597298041.post-11745964932317768662010-02-09T00:40:37.265+02:002010-02-09T00:40:37.265+02:00Miha daca nu te superi as vrea sa-i raspund lui El...Miha daca nu te superi as vrea sa-i raspund lui Elisa in legatura cu fondantul ... am gasit o reteta pe un site in Spaniola dar are poze si este pas cu pas. iti las aici lincul poate o sa fie util. <br />http://blogolosas.com/index.php?op=ViewArticle&articleId=4&blogId=2 se face cu " nori " sau in spaniola nubes. este un dulce foarte lipicios si le place tare mult la copii. <br />se gasesc in culoare roz sau amestecat alb cu roz. cantitate folosita este daca ai 100grame de nori trebuie sa folosesti 200 de grame de zahar pudra dar ffff fin.<br />muiati cu putina apa norii ( stropite cu mana) si topite in micrownde la putere medie cateva segunde le scoti si le amesteci cu o lingura daca nu s-a topit din nou ilmai pui cateva segunde. In fine daca te intereseaza reteta eu pot sa ti-o traduc exact. (poaate daca folosesti un traductor nu iti explica bine unele expresii tipice de aici. dar cum vei dori tu eu as face-o incantata. <br />Sper sa fie util si asa ne putem ajuta una pe cealalta ca doar pentru asta suntem pe aici nu???<br />Salutari si toate cele bune.FALINAhttps://www.blogger.com/profile/13151027115341491675noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8358683970597298041.post-16734688889927296722009-07-29T23:12:14.444+03:002009-07-29T23:12:14.444+03:00Monica,este vorba despre "Cuburi de vanilie&q...Monica,este vorba despre "Cuburi de vanilie". E o prajitura tare buna.Abia astept sa-mi spui daca ti-a placut si tie.Mihahttps://www.blogger.com/profile/00111546535173285409noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8358683970597298041.post-67234232586901730162009-07-29T21:31:58.040+03:002009-07-29T21:31:58.040+03:00Ce prajitura este aceea cu blatul cu cacao ,deasu...Ce prajitura este aceea cu blatul cu cacao ,deasupra bezea sau crema nu-mi prea dau seama si presarata cu cacao?Este poza acolo unde incep retetele si scrie PRAJITURI?<br />Te rog mult de tot ,vreau sa stiu si eu cum se numeste si sa o fac,arata bestial!<br />Multumesc anticipat!<br />MonicaMonikkahttps://www.blogger.com/profile/11166258112288401073noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8358683970597298041.post-42559752522499315832009-03-18T13:14:00.000+02:002009-03-18T13:14:00.000+02:00Irina,ciocolata alba o fac exact ca si pe cea cu c...Irina,ciocolata alba o fac exact ca si pe cea cu cacao,doar ca nu pun cacao,evident. :)) Poti pune vanilie,pentru savoare. :)Mihahttps://www.blogger.com/profile/00111546535173285409noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8358683970597298041.post-38244104583336065652009-03-18T13:09:00.000+02:002009-03-18T13:09:00.000+02:00Excelent, felicitari. Te rog sa-mi spui ciocolata ...Excelent, felicitari. Te rog sa-mi spui ciocolata alba o faci pur si simplu fara cacao cu ingredientele celelalte. e buna la gust?<BR/>Multumesc pentru retete. Abia astept sa ajung acasa sa fac ciocolata<BR/>irina vladirinavhttps://www.blogger.com/profile/02462026619024134479noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8358683970597298041.post-37841225415297756992009-02-19T15:24:00.000+02:002009-02-19T15:24:00.000+02:00Elisa,fondantul e ceva in genul serbetului.Uite o ...Elisa,fondantul e ceva in genul serbetului.Uite o idee...poti incerca cu serbet in loc de fondant. ;)Mihahttps://www.blogger.com/profile/00111546535173285409noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8358683970597298041.post-31118086664669071552009-02-19T12:35:00.000+02:002009-02-19T12:35:00.000+02:00Am sa ma uit si eu dupa fondant la hypermarket des...Am sa ma uit si eu dupa fondant la hypermarket desi n-am idee cum arata :P. Am sa caut dupa eticheta. Nici nu aveam idee ca se gaseste fondant de cumparat. Eu sunt din Suceava, suntem vecine :P. Hmmmmm, am trecut si eclerele pe lista mea de incercari. Daca afli numele magazinului anunta-ma si pe mine te rog. Multumesc inc-o data. Iti vizitez zilnic blog-ul, am sa ma specializez si eu in dulciuri ;))Gretahttps://www.blogger.com/profile/14487332758021642943noreply@blogger.com