Pages

marți, 23 noiembrie 2010

Ciulama cu pui si ciuperci


 * 1 piept de pui
* 4 ciuperci mari
* 1 ceapa
* 4 catei usturoi
* 200 g smantana
* 1 lingura amidon
* sare si piper

Ceapa tocata marunt se caleste usor in cateva linguri cu ulei de masline. Se adauga pieptul de pui taiat cubulete si se amesteca incontinuu, perpelindu-le pe toate partile. Adaugam ciupercile taiate bucati mari, un pahar cu apa si fierbem la foc mic, acoperit. Potrivim gustul de sare si piper.

Cand zeama a scazut aproape de tot turnam deasupra smantana amestecata cu amidon si usturoiul pisat. Omogenizam si mai dam cateva clocote pana incepe sa se ingroase.

Se serveste calda cu mamaliguta.

4 comentarii:

  1. vaiiiiiii ce pofta mi-ai facut,mai ales ca azi nu am prea mancat si imi este o foame..........

    RăspundețiȘtergere
  2. Ce deliciu, deja parca simt mirosul sosului de smantana si al mamaligii aburinde.Pfuuu, si un pahar cu bere rece .
    N-am pus niciodata usturoi la ciulama, cred ca o s aincerc cu prima ocazie

    RăspundețiȘtergere