Nepotica Stefania a fost prima care a deschis seria petrecerilor in familie din luna noiembrie. Din pacate tortul ei a ajuns ultimul aici, dar asta nu inseamna ca o iubim mai putin. :))
La multi ani draga noastra...ce mai conteaza ca se face acus 1 luna de cand te-am sarbatorit? :))
Dorinta ei de a avea un tort trenulet i-a fost indeplinita...
Pages
▼
luni, 6 decembrie 2010
Pui cu mustar si cus cus
* 4 pulpe de pui
* 2 linguri mustar
* boia de ardei
* rozmarin
* cimbru
* 3-4 catei usturoi
* 2 linguri ulei de masline
Spirale cu branza de vaci
Pentru aceasta reteta am refacut reteta Boccelutelor cu branza. Aluatul e atat de bun si pufos incat merita sa-l incercati macar o data. :)
* Pentru aluat:
* 250 ml lapte
* 1 lingura zahar
* 2 linguri miere
* 1 ou
* 50 g margarina Rama Maestro
* 10 g drojdie uscata
* ~550 g faina
* Pentru aluat:
* 250 ml lapte
* 1 lingura zahar
* 2 linguri miere
* 1 ou
* 50 g margarina Rama Maestro
* 10 g drojdie uscata
* ~550 g faina
Pizza regala
* Pentru aluat:
* 125 ml apa
* 1 lingurita zahar
* 1 lingurita sare
* 1 lingurita drojdie uscata
* 2 cani faina integrala