4 felii de cotlet de porc
sare si piper
8 felii bacon
Pentru umplutura:
250 g branza de vaci
1 lingura smantana
1 galbenus de ou
2 catei usturoi
marar
sare si piper
1 morcov
1/2 gogosar
Pentru sos:
4-5 catei usturoi
150 g smantana
1 frunza de busuioc verde
marar
sare
Usturoiul, busuiocul si mararul se piseaza bine bine, apoi se adauga smantana. Se omogenizeaza si se potriveste gustul de sare. Se da la rece.
Feliile de cotlet se invelesc in folie alimentara si se bat cu ciocanul de snitele pana se subtiaza. Se sareaza si pipereaza dupa gust si se dau la frigider pana pregatim umplutura.
Branza de vaci se mixeaza cu smantana si galbenusul pana devine ca o crema. Se adauga usturoiul pisat, marar, sare si piper dupa gust.
Gogosarul se feliaza. Morcovul se da pe razatoare sau se feliaza.
Eu am folosit o razatoare speciala pentru morcov si au iesit un fel de spaghete din morcov. Eu le-am zis spaghete, copiii le-au zis mustati. :)))) Dar se poate pune si feliat subtire pe lungime.
Pe fiecare bucata de cotlet punem crema de branza pe toata suprafata, apoi felii de morcov si gogosar. Se ruleaza usor felia de carne, apoi se infasoara in bacon.
Fiecare rulou se inveleste individual in folie de aluminiu, se pun intr-un vas termorezistent si se dau la cuptor la foc mediu.
Dupa 30-40 de minute dezvelim rulourile din folie si dam din nou la cuptor pana se rumenesc frumos deasupra.
Se lasa sa se racoreasca, se feliaza si se servesc cu sosul de smantana.
Sunt delicioase! ;) Va invit si pe voi sa le incercati si va doresc din suflet o saptamana buna, plina de realizari.
CHIAR DELICIOASE! NU STIU CAND AI TIMP DRAGA MIHA SA GATESTI ATAT, DARAMITE SA MAI SI POSTEZI! O SAPTAMANA CAT MAI FRUMOASA SI TIE!
RăspundețiȘtergereCe bunatate!!
RăspundețiȘtergereCe bine arata!!!
RăspundețiȘtergerema enervezi, deja! :)))
RăspundețiȘtergerevin si eu la masa? pup cu drag
Mmmmmmmmmmmmmmmmmm , iar este inundatie la mine-n gura , mai Miha draga . Chiar asa , cand ai timp sa pregatesti atatea , si sa le mai si postezi ?!? cred ca tu locuiesti altundeva , unde ziua are 48 h , sau mai mult ...
RăspundețiȘtergereSaptamana frumoasa si tie .
Diana .
Te cred ca sunt delicioase,arata demential!Pupici!
RăspundețiȘtergereArata super, iar gustul nu poate fi decat bun.
RăspundețiȘtergereMariana Scarlat
O combinatie care sigur mi-ar placea tare mult...apoi si prezentarea pe masura...care face mare pofta!
RăspundețiȘtergerePup si o saptamana minunata!!!
Wow! Ce bine arata!
RăspundețiȘtergereSuper bine arata, imi place rulada ta la nebunie! Pupicei!
RăspundețiȘtergereCe delicatese!!! Arata grozav! Pup!
RăspundețiȘtergerece culoare frumoasa are rulada ta , am si eu ceva in plan cu porcusor :))) ... o zi frumoasa!!!
RăspundețiȘtergereMultumesc, multumesc, multumesc...Va pup cu drag!
RăspundețiȘtergereOphelia, statul acasa ca si mersul la serviuciu, dupa caz... are avantaje si dezavantaje. Eu am avantajul ca lucrand de acasa dispun de mai mult timp si pot sa ma organizez dupa cum mi-e voia. Ma rog, vorba vine...ca am timp liber. :)))
RăspundețiȘtergereAlice, mai ai nervi? :))) Hai la o cafea! Pup!
RăspundețiȘtergereDiana, mi-as dori sa stau acolo unde zici tu, macar cateva zile. Si asta nu ca sa-mi gasesc ceva de treaba, ci ca sa dormmmm... :))))
RăspundețiȘtergere