1 vanata
30 ml ulei de masline
1/2 lingurita piper
1 lingurita otet balsamic
1 lingurita miere
5 catei de usturoi
pisat
sare dupa gust
patrunjel verde tocat
Se taie vanata in felii subtiri. Se sareaza si se lasa sa se scurga de zeama timp de 30
minute. Se coc pe gratar.
Peste usturoiul pisat se adauga piperul si uleiul. Se omogenizeaza si se amesteca pana se obtine o emulsie in care vom adauga pe rand mierea si otetul balsamic. Se amesteca si in functie de preferinta se mai poate adauga putina sare.
Punem feliile de vanata in sos, se acopera cu folie de plastic si
se baga la frigider pentru cateva ore.
Bun, bun, bun...:) Si pentru ca e bun, trimit reteta la Betty, ca m-a provocat. :))) Dar pana acum n-am avut cu ce ! :)))
Super arata!! cat despre placere... stii ca o iubesc asa ca in afara de love, n-am altceva;) pupici
RăspundețiȘtergereExcelente,noi le servim ca si garnitura langa o fripturica!Pupici!
RăspundețiȘtergereAm tot vazut dar nu am incercat pana acuma, cred ca este tare bun , arata si super bine, prin urmare nu are cum sa nu fie buna! Pup!
RăspundețiȘtergereOh ce bine arata! si gustul pe masura :)
RăspundețiȘtergereBuna dimineata fete dragi! Si multumesc de aprecieri! Va pup!
RăspundețiȘtergerenu le-am gatit niciodata asa , dar sigur le-as savura cu mare pofta , ador vinetele !!!
RăspundețiȘtergereSunt bune. Cand eram mica, mama le conserva in acest mod pentru iarna.
RăspundețiȘtergere