Pulpe si piept de pui crocantoase

luni, 19 octombrie 2009





Avem nevoie de:

* 4 pulpe de pui dezosate
* 1/2 piept de pui
* 2 oua
* 40 g pesmet
* 300 g cascaval
* sare si piper
* boia de ardei

Carnea o condimentam cu sare, piper si boia de ardei, dupa gust.



Ouale le batem bine cu un praf de sare si putin piper. Adaugam pesmetul si omogenizam.

Cascavalul il dam pe razatoarea cu ochiuri mari.

Fiecare bucata de carne o dam prin amestecul de ou cu pesmet,



apoi le tavalim prin cascavalul ras, din abundenta. Presam putin cu mana, sa fie bine acoperita cu cascaval.

Fiecare bucata de carne astfel pregatita o asezam intr-o tava tapetata cu hartie de copt,



pe care o dam la cuptor la foc mediu, pana se rumenesc.



Se pot servi cu orice fel de garnitura doriti.



Sursa

Share This Post

15 comentarii:

  1. Hallo Miha,

    asta este o Mincare de Nota 20.
    Dacä este cineva la care nu-i place asa ceva , Persaona aia sau este bolnavä sau nu era gust de loc.

    Minunat. Mersi de Idee, o sä fac sie eu garantat.

    Multe salutäri Jacob

    RăspundețiȘtergere
  2. Foooooooooooarte bun...carnita...exact ce ne place!

    RăspundețiȘtergere
  3. Jacob, multumesc!
    Mancarea asta nu va placea cu siguranta vegetarienilor! :)) In rest, sunt sigura ca va place majoritatii. :)

    RăspundețiȘtergere
  4. Miha vin sa iau premiu si ce vad..........sa zic?????? fataaaaaaaaaaaaaaa, unde ii tii? in spatele blocului? :)))))) fata love u dar unde-i premiu? kiss

    RăspundețiȘtergere
  5. Hmmm , ce bunatate...
    Ce pofta mi-ai facut :)
    De-abia astept sa o incerc :)
    O zi buna!

    RăspundețiȘtergere
  6. Banatanco, ti-am zis ca e plin frigiderul la supermarket! :))

    RăspundețiȘtergere
  7. Betty, eu iti spun de pe acum pofta buna! :)

    RăspundețiȘtergere
  8. MIHA - noi avem grupa de sange 0, ne place carnea...si...ciocolata::)

    RăspundețiȘtergere
  9. BUNA MIHA ...TE ASTEAPTA UN PRMIU LA MINE PE BLOG CAND AI TIMP DUTE SI IAL ....
    FF DELICIOASE :)

    RăspundețiȘtergere
  10. Si la mine te asteapta niste premii, nu stiu de unde culegi atatea buantati si cand ai timp sa le faci, dar pe mine cu siguranta m-ai impreionat :)

    RăspundețiȘtergere
  11. Miha, am facut si eu aceste bunatati. Sa stii ca vor fi facute mai des de acum incolo :) Mersi mult de reteta !

    RăspundețiȘtergere
  12. Ma bucur tare mult ca v-au placut! Pup!

    RăspundețiȘtergere