Chocolate Fudge Pudding

miercuri, 8 decembrie 2010

 E o varianta mai fina si mai dichisita :)) a Prajiturii destepte cu ciocolata.

 
* 80 g zahar brun
* 50 g unt
* 2 oua
* 250 ml lapte
* 50 g nuca macinata
* 30 g faina
* 2 linguri cacao
* unt pentru uns forma


Untul moale la temperatura camerei se mixeaza cu zaharul pana se topeste zaharul si devine ca o crema. Se adauga ouale si se mixeaza din nou.


Se toarna laptele cate putin, apoi nuca macinata.


Faina amestecata cu cacaoa se inglobeaza usor in compozitie.

Ungem cu unt o forma termorezistenta, se toarna compozitia ( care are o consistenta lichida)


si se da la cuptor la foc mediu, in jur de 30-35 de minute, pana cand pe suprafata blatului de deasupra apar mici crapaturi.

Se pudreaza cu zahar si se serveste.


Sursa

Share This Post

5 comentarii:

  1. Superba! Am s-o prestez si eu! Multumesc pentru reteta! Pupici.

    RăspundețiȘtergere
  2. E "dilicoasa". Sa o incercati!

    Pupici Andreea draga!

    RăspundețiȘtergere
  3. Daaa...e asa bunaaaa! Ma bucur ca ti-a placut! :*

    RăspundețiȘtergere