Tocanita de ciuperci

sâmbătă, 3 iulie 2010


* 500 g ciuperci
* 2 cepe
* 1/2 capatana de usturoi
* 1 rosie
* sare si piper


Ciupercile se curata si se taie felii.

Ceapa se toaca marunt si se pune la calit in cateva linguri cu ulei de masline. Se adauga ciupercile si se lasa sa fiarba acoperit la foc mic, pana scade zeama.

Se adauga rosia curatata de pielita si tocata marunt si usturoiul pisat. Se potriveste gustul de sare si piper si se lasa la fiert pana scade toata zeama.

Share This Post

4 comentarii:

  1. Se ve muy rico este plato. Fácil y sabroso. Saludos

    RăspundețiȘtergere
  2. Ce bunatate, de mult nam mincat

    RăspundețiȘtergere
  3. Buna! Am incercat tocanita ta in seara asta si toata familia s-a lins pe degete!!! Niam niam... Am facut si supa de porumb...putin dulcica a iesit, dar buna.


    Multumesc pentru ceea ce faci!>:D<

    RăspundețiȘtergere
  4. Sa va fie de bine masa!
    Si eu multumesc! :*

    RăspundețiȘtergere