Gauffre cu cascaval

sâmbătă, 20 martie 2010



* 100 g unt
* 2 oua
* 1/4 lingurita sare
* 1/4 lingurita praf de copt
* 100 g faina
* 75 ml apa
* 2 linguri cascaval ras

Ouale se bat bine cu sare. Se adauga untul topit si se omogenizeaza. Adaugam si apa calduta, apoi faina amestecata cu praful de copt. La sfarsit, cascavalul ras.

Cu un polonic punem din compozitie in aparatul special de copt.

Se servesc ca atare.



Sursa

Share This Post

8 comentarii:

  1. cred ca sunt delicioasae!!
    e foarte frumos noul look al bolgului!!

    RăspundețiȘtergere
  2. Multumesc mult tiza mea Miha. :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Miha , ma disperi si cu formele astea de GAUFFRE ...............

    RăspundețiȘtergere
  4. Adevarul e ca e buna o forma d-asta la casa omului. :))) Pup! :*

    RăspundețiȘtergere
  5. buna, am facut si eu reteta asta si nu au iesit ca in poza ta. am o rugaminte, spune-mi daca cele 2 linguri de cascaval se puneau in aluat. eu asa am inteles si am facut. multumesc!

    RăspundețiȘtergere
  6. Da, cascavalul se pune in aluat.
    Ce anume nu ti-a iesit? Ce s-a intamplat?

    RăspundețiȘtergere