Pastrav cu legume la cuptor

joi, 18 februarie 2010



Avem nevoie de:

* 2 pastravi
* 200 g mix legume congelate
* 1/2 capatana usturoi
* 2 linguri ulei de masline
* zeama de la 1/2 lamaie
* 1 lingurita boia de ardei
* ghimbir
* rozmarin
* sare si piper

Usturoiul se toaca si facem un mujdei cu cele 2 linguri ulei si zeama de lamaie. Adaugam restul condimentelor si omogenizam.

Cu acest amestec ungem pastravii la exterior, cat si la interior.

Fiecare pastrav il punem pe cate o bucata de folie de aluminiu. Umplem burtile cu legume



si strangem bine folia.


Eu am pus legumele crude, dar se pot sota inainte de a umple pestele.



Dam la frigider pentru cel putin jumatate de ora, apoi ii punem intr-o tava si dam la cuptor la foc mediu. Cand sunt aproape gata (cand nu mai rezistati mirosului :)) ) desfaceti folia si mai lasati inca vreo 10 minute, pana se rumenesc.

Share This Post

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu