Cartofi cu piept de pui la cuptor

vineri, 25 martie 2011

Ce se intampla atunci cand nu te poti decide ce sa faci de mancare? Cand parca ai manca si o musaca de cartofi, dar parca ti-ar surade si un drob de pui in bacon cu garnitura de cartofi Duchesse? :))) Desigur...ne jucam, le combinam si...voila!!! :)))



~500 g cartofi
50 g unt
50 g cascaval
1 ou
sare si piper
un praf de nucsoara

Cartofii se curata, se taie cubulete si se fierb in apa cu sare. Dupa ce au fiert, se scurg de apa, se paseaza si se condimenteaza dupa gust cu sare, piper si putina nucsoara. Adaugam untul, oul si cascavalul ras pe razatoarea cu ochiuri mari si omogenizam.

1 piept de pui
4 catei usturoi
1 morcov
1 ou
sare si piper
marar

Pieptul de pui se toaca, apoi se amesteca impreuna cu morcovul tocat marunt, usturoiul pisat, oul, marar, sare si piper dupa gust.

Intr-un vas termorezistent uns cu unt punem un strat de cartofi, apoi compozitia de carne.


Acoperim cu felii de bacon feliat subtire si dam la cuptor la foc mediu pana se rumeneste.

Se serveste cald.

Foarte bun si...unde mai pui ca se face si mult mai usor decat mancarurile ce aveam de gand sa le fac? :)))

Share This Post

3 comentarii:

  1. Ulutooo, e vineri, baga o reteta cu peste ca ma infrupt din ecranul computatorului... Hmmm, dar daca tot nu ma vede nimeni, pot sa servesc o portie mica, nu ?!

    RăspundețiȘtergere
  2. Multumesc mult fetelor! :* :* :*

    RăspundețiȘtergere