Salata Boeuf

marți, 5 ianuarie 2010



* 1/2 piept de pui
* 1 cartof
* 2 morcovi
* 1 patrunjel
* 2-3 castraveti murati
* 3-4 linguri maioneza
* sare si piper

Carnea se pune la fiert in apa cu sare.Cand este aproape fiarta se adauga legumele spalate si curatate.

Dupa ce au fiert se scot din supa si se lasa la racit,apoi se taie cubulete.La fel si castravetii murati.

Se amesteca totul,se potriveste gustul de sare si piper.



Se prepara maioneza dintr-un ou fiert tare,o lingura de mustar,zeama de la 1/2 de lamaie si ulei.Se amesteca impreuna cu legumele si carnea si se omogenizeaza.



Se aseaza pe platou si se orneaza dupa preferinta.



sau...

Share This Post

5 comentarii:

  1. super!!!!
    TI-A IESIT superb.
    un an nou fericit.

    RăspundețiȘtergere
  2. Ce frumos si simpatic este... inchid calculatorul ca daca vede nor'ta imediat vrea si ea, mai ales ca-i innebunita dupa salata boeuf... Eu facusem la craciun, omuleti din mozzarella si le trasesem si-un fular din somon... hi, hi...

    RăspundețiȘtergere
  3. Tare haios e omul asta de zapada!Pe el ai ras albus de ou fiert?

    RăspundețiȘtergere
  4. Hallo Miha,

    an Nou fericit iti doresc.

    Ai fost iaräsi creativ. Foarte frumos.
    Mincarea cind este fein atrage mai repede , si dacä este si bunä la Gust
    rämine asta in Amintire la Mincäciosi.

    Multe Salutäri Jacob

    RăspundețiȘtergere