Piept de pui "Cordon Bleu"

vineri, 10 aprilie 2009


Adăugaţi o legendă
Pentru 4 snitele avem nevoie de:

1 piept impartit in 4
4 felii subtiri de sunca (eu am folosit sunca din piept de pui)
4 felii de cascaval
1 oua
faina
pesmet
sare,piper si boia de ardei iute

Bucatile de piept de pui se bat bine cu ciocanul de snitele. Se condimenteaza cu sare,piper si boia.



Pe fiecare bucata de carne se pune o felie de sunca.



Si una de cascaval.



Se pliaza bucata in doua, acoperind cascavalul. Se bat putin marginile cu ciocanul pentru a lipi marginile.
Fiecare bucata se tavaleste prin faina, apoi prin oul batut cu putina sare.



Se acopera bine cu pesmet,se preseaza cu mana,insistand pe margini.



Se prajesc in ulei incins.



Cand sunt rumene pe ambele parti se scot pe hartie absorbanta.



Noi i-am servit simpli,cu salata verde si paine de casa.

Sursa: Laura Laurentiu

Share This Post

2 comentarii:

  1. Uite cum fac eu pacate, imi ling buzele in vinerea mare... Iti dau bataita, ai grija saptamina viitoare sa nu te mai prezinti cu retete delicioase... Glumesc, arata foarte bine, nu am facut niciodata, dar voi incerca si varianta ta.

    RăspundețiȘtergere
  2. Cuscra,am fugit sa ma ascund! :))

    RăspundețiȘtergere