Negresa cu inima de cocos

marți, 16 iunie 2009

by Laura Adamache



Avem nevoie de:

6 oua
200 g unt
300 g ciocolata amaruie
200 g faina
300 g zahar
1 pliculet praf copt

Topim ciocolata cu untul la foc mic.



Stingem focul,adaugam tot zaharul si amestecam.



Lasam la racit si cand compozitia este calduta adaugam ouale,pe rand,amestecand bine dupa fiecare.



Adaugam si faina amestecata cu praful de copt si amestecam pana la omogenizare.



Pentru "inima" de cocos avem nevoie de:

300 g lapte condensat indulcit
100 g nuca de cocos

Amestecam laptele condensat cu nuca de cocos,pana se omogenizeaza.



Intr-o tava tapetata cu hartie de copt turnam compozitia cu ciocolata,apoi cu o lingura,din loc in loc "inima" de cocos.Cu ajutorul unui bat pentru frigarui,amestecam cele 2 compozitii.
Dam la cuptorul preincalzit la 180 grade pentru 45 minute sau faceti proba cu scobitoarea.

Creste foarte mult,de ma gandeam ca ar fi trebuit sa pun intr-o tava mai mare. :))



O prajitura ciocolatoasa si foarte foarte buna.Aviz ciocoholicilor! :))

Share This Post

7 comentarii:

  1. Ooo, ai facut-o si tu, delicioasa intr-adevar! Vad ca ai schimbat nitel proportiile la umplutura.

    RăspundețiȘtergere
  2. Da Natalia,ai dreptate...Am ajustat cantitatile,ca asa am avut. :) 2 tuburi de lapte condensat de 150 g fiecare si o punga de cocos de 100 g.

    RăspundețiȘtergere
  3. Hi, I have award for you in my blog!

    RăspundețiȘtergere
  4. Asa este Alina, e delicioasa.
    Ma bucur mult ca ti-a placut si tie. :)

    RăspundețiȘtergere