Cartofi picanti

joi, 20 ianuarie 2011

Tot din categoria "reteta rapida si usor de preparat" va propun astazi acesti cartofi absolut deliciosi, pe care ii puteti servi ca atare intr-o zi de post sau ca garnitura la friptura preferata. ;)


Cantitatile le puteti ajusta in functie de preferintele personale.

4 cartofi mari
1/2 capatana usturoi
1 lingura susan
1 lingurita boia de ardei
50 ml ulei

Cartofii ii curatam, ii taiem cuburi potrivit de mari si ii punem la fiert in apa cu sare. Ii fierbem pe jumatate, atat cat sa se inmoaie putin. Ii scurgem de apa si punem intr-un castron.

Usturoiul se piseaza cu putina sare. Adaugam uleiul putin cate putin formand o pasta, ca pentru mujdei. Adaugam boiaua de ardei si susanul. Turnam pasta obtinuta peste cartofi, omogenizam si punem totul intr-o tava mica de cuptor.

Dam tava la cuptor la foc mediu, pana se rumenesc cartofii.

Share This Post

5 comentarii:

  1. Buna reteta , Miho ! Interesanta combinatie.

    RăspundețiȘtergere
  2. Yummmyyyy ! Poate ii incerc chiar in seara asta. Pupici !

    RăspundețiȘtergere
  3. Miha , iar m-ai facut sa salivez toata ........

    RăspundețiȘtergere
  4. Multumesc fetelor! Pup!

    Onesto, lasa cartofii, hai la o cafea. mai bine. :)))

    RăspundețiȘtergere