Friptura de pui cu bere

marți, 19 octombrie 2010


* 4 pulpe intregi de pui
* 4 aripioare
* busuioc si oregano
* usturoi
* sare si piper
* 2 pahare cu bere

Usturoiul pisat si restul de condimente se amesteca intr-un vas mai mare. Se adauga cateva linguri cu ulei de masline si se amesteca pana se formeaza o pasta. Turnam berea deasupra si omogenizam.

In acest amestec vom pune bucatile de carne la marinat. Se acopera vasul cu folie alimentara si se da la rece pentru cateva ore.

Asezam bucatile de carne in vasul roman, pe care l-am tinut jumatate de ora in apa rece, turnam deasupra si sosul de la marinata si dam la cuptor la foc mediu, pana scade toata zeama.

Cu 15-20 de minute inainte de a fi gata, se scoate capacul vasului, iar carnea se va rumeni.

Se serveste calda cu garnitura preferata.

Share This Post

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu