Pulpe de pui umplute

vineri, 21 ianuarie 2011


 4 pulpe superioare dezosate
4 felii de sunca
4 felii de cascaval
4 felii de bacon
masline
sare si piper
cimbru

Pulpele curatate si spalate, se acopera cu o folie alimentara si se bat usor cu ciocanul de snitele. Se condimenteaza dupa gust cu sare, piper si cimbru. Atentie totusi la sare, bacon-ul si sunca avand si ele ceva sare in ele.

Peste pulpe punem o felie de sunca, una de cascaval si maslinele taiate feliute. Se ruleaza strans, iar ruloul obtinut se infasoara in bacon. Se pun intr-un vas termorezistent,


se toarna 1/2 pahar cu apa si se dau la cuptor la foc mediu pana scade tot lichidul si baconul se rumeneste.

Se servesc calde cu garnitura de cartofi.

Share This Post

5 comentarii:

  1. Toata ziua numai mancaruri de-astea bune faci,draga!Are omu' de unde se inspira-cand nu mai stim ce sa facem de mancare- daca intra pe blogul tau!Te pup!

    RăspundețiȘtergere
  2. Fata , cum poti fi asa de slaba cand bagi asemenea grozavii in tine? Si mai corupi si pe altii!

    RăspundețiȘtergere
  3. Am incercat rulourile si au iesit excelente! De cand am descoperit blogul tau sunt mereu cu ochii pe tine, astept sa vad ce mai gatesti, ai o multime de retete delicioase! Multumesc ca impartasesti cu noi toate retetele, sa ai un week-end superb!
    Diana

    RăspundețiȘtergere