Pui cu salvie

miercuri, 8 septembrie 2010


* 1 piept de pui
* 1/2 lingurita salvie uscata
* sare si piper
* 2 linguri ulei de masline
* 50 g unt
* 2-3 linguri faina


Pieptul de pui se taie in 2 pe lungime. Fiecare fileu obtinut se acopera cu o bucata de folie alimentara si bate cu ciocanul de snitele. Se unge fiecare bucata de carne cu ulei de masline, se sareaza si se pipereaza dupa gust si se presara cu salvia uscata. Se poate folosi si salvie proaspata, cateva frunze. Salvia uscata aromatizeaza mult mai puternic decat cea proaspata. Se acopera cu o folie alimentara si se da la frigider pentru jumatate de ora.


Faina se pune intr-o farfurie, apoi tavalim carnea pe ambele parti.

Untul il topim intr-o tigaie si punem carnea la prajit. O rumenim usor pe ambele parti.

Se serveste cald cu garnitura de piure de cartofi.

Share This Post

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu