Pulpe de pui la capac

luni, 15 martie 2010



* 4 pulpe de pui
* ulei de masline
* sare si piper alb
* rozmarin

Pulpele se condimenteaza dupa gust cu sare, piper alb si rozmarin. Se lasa jumatate de ora la frigider.

Intre timp se pune apa la fiert intr-o cratita. cand apa da in clocot, se acopera cu un capac asezat cu partea inferioara in sus si care a fost bine uns cu ulei.

Pe acest capac se aseaza pulpele condimentate si se pune cratita in cuptor, pana se rumeneste bine carnea pe ambele parti.



Se serveste cald cu garnitura de cartofi aurii cu rozmarin.

Share This Post

6 comentarii:

  1. ça a l'air délicieux bravo
    bonne soirée

    RăspundețiȘtergere
  2. daca am inteles eu bine procedura e un fel de a gati la aburi ,nu?oare merfe si peste facut asa?poate ai timp te rog sa ma lamuresti stii tu ca is mai grea de cap.pupici

    RăspundețiȘtergere
  3. scuze miha tot eu te zapacesc.doar ca ma intereseaza reteta.capacul trebuie sa intre in oala sau doar sa o acopere?daca ai putea sa faci o poza cu procedura chiar si fara pulpe doar oala si capacul ar fi minunat.sper sa nu te supere rugaminte mea.pupici

    RăspundețiȘtergere
  4. Sarah, cu metoda asta se poate prepara si pestele desigur.
    Capacul acopera oala, doar ca e pus invers. Cu manerul capacului in oala.

    RăspundețiȘtergere
  5. saru'mana de explicatie.esti o dulcica.pupici

    RăspundețiȘtergere