Piadine aromate

joi, 15 octombrie 2009

by Ina





Avem nevoie de:

200 g faina integrala
1 lingurita sare
1 catel usturoi pisat
160 ml apa calduta
1 lingura ulei de masline

Faina se amesteca intr-un castron cu sare,apoi cu restul ingredientelor. Se framanta pana aluatul devine neted si elastic.

Lasam putin aluatul sa se odihneasca, apoi il impartim in 5 parti egale.



Fiecare bucatica de aluat o indindem cu sucitorul pe masa infaina, cat mai subtire posibil.

Intr-o tigaie teflonata bine incinsa se coc piadinele pe rand cate 2 minute pe o parte si 1 minut pe cealalta. Se pastreaza calde sub un prosop pana la servire.

Foarte aromate si delicioase!



Data viitoare voi incerca varianta cu ierburi aromate. ;)

Share This Post

8 comentarii:

  1. Suna bine...cum le-ati consumat?
    Ai un premiu la mine...:))

    RăspundețiȘtergere
  2. Arata foarte frumos, cred ca merg bine si unse cu putin ulei de masline sau umplute cu o pasta de avocado si rosii tocate. Mmm... foarte delicios.

    RăspundețiȘtergere
  3. Hallo Miha,

    fein ti-au iestit Naan piinile astea.

    Sint tare practice si se pot folosi si ca Wrap.

    Salutäri Jacob

    RăspundețiȘtergere
  4. deci asa,ai comis si piadinele...cind doamne,oare,ca mie nu-mi ajunge timpul deloc!super ti-au iesit!

    RăspundețiȘtergere
  5. Ana-Maria, multumesc! Voi trece negresit sa-l iau!

    Le-am papat cu piept de pui si sos de nuca. :) Curand voi pune si reteta!

    Pup!

    RăspundețiȘtergere
  6. Ligia, tare apetisanta si tentanta propunerea ta. :)

    RăspundețiȘtergere
  7. Alison, le-am facut cat ai fost tu la serviciu! :)))

    RăspundețiȘtergere