Banana bread

joi, 1 octombrie 2009

by Natalia

Banana Bread

Avem neveoie de:

150 g zahar
110 g unt
3 banane
2 oua
280 g faina
1 pachet praf de copt
50 g nuca macinata

Mixam untul cu zaharul,apoi adaugam ouale,



bananele pasate,



apoi restul ingredientelor.

Turnam compozitia intr-o tava de chec si coacem in cuptorul incins la 180 grade timp de 1 ora.

Lasam sa se raceasca in tava 10 minute apoi rasturnam painea pe un platou.

Foarte buna! Potrivita si pentru o gustarica. Si nu numai. :)

Share This Post

3 comentarii:

  1. Hallo Miha,

    cunsosc Bunätatea asta si chiar dacä se numeste piine , este o Präjiturä foarte feineä. Minunat ti-a iesit. Compliment
    salutäri Jacob

    RăspundețiȘtergere
  2. am sa incerc si eu reteta ta. Daca ai vazut pozele mele in picassa poti sa vezi reteta "pan de platano". doar ca eu o am dintr-o carte de bucate de la robotul meu de bucatarie. poate intr-o zi am sa-mi fac si eu blogul meu dar nu stiu cand am sa ma hotarasc...
    Salutari furnicutzo gospodina...

    RăspundețiȘtergere