Cosulete cu ciuperci

miercuri, 7 iulie 2010

Cosulete cu ciuperci


* portocale
* ciuperci
* cascaval
* sunca de pui
* telemea
* sare si piper

Portocalele se taie in jumatate si se scobesc de miez. Ciupercile se taie felii si se pun in cosuletele obtinute, alaturi de fasiute de sunca si cateva bucatele de telemea.


Se presara cu piper, apoi se acopera cu cascava ras pe razatoarea cu ochiuri mari.



Se pun intr-un vas termorezistent si se dau la cuptor la foc mediu pana se topeste cascavalul si se aureste.

Foarte bune si aromate.


Sursa

Share This Post

10 comentarii:

  1. Ce grozava idee!
    Arata minunat si îmbietor!
    Am s-o preiau,ca si asa fac mult shake cu portocale si arunc cojile!
    Mulțumesc si te pup!

    RăspundețiȘtergere
  2. Esta receta me ha encantado, se ve muy curiosa y los ingredientes son excelentes. Saludos

    RăspundețiȘtergere
  3. Miha, permite-mi sa te adaug in blogroll la mine, retetele tale dulci ma dau pe spate!:) Da o fuga si pe la mine daca iti face placere.

    RăspundețiȘtergere
  4. Da, chiar e interesanta ideea...

    RăspundețiȘtergere
  5. Pai mananci si coaja? Daca da, cum ramane cu chimicalele...???

    RăspundețiȘtergere
  6. Lavinia, ramane la latitudinea fiecaruia daca mananca sau nu cosuletul. :))
    Oricum nu prea mai e comestibil, ca se usuca la copt, dar cine doreste e liber sa incerce.

    RăspundețiȘtergere
  7. Andreea, iti multumesc de aprecieri si de faptul ca doresti sa ma adaugi in blogroll-ul tau.

    RăspundețiȘtergere
  8. Multumesc Mariana!
    Si mie mi-a parut tare intresanta ideea atunci cand am vazut-o la Adi. La fel ca si tine, arunc multe coji, caci bem suc de portocale aproape zilnic.

    RăspundețiȘtergere