Ciulama cu pui si ciuperci

marți, 23 noiembrie 2010


 * 1 piept de pui
* 4 ciuperci mari
* 1 ceapa
* 4 catei usturoi
* 200 g smantana
* 1 lingura amidon
* sare si piper

Ceapa tocata marunt se caleste usor in cateva linguri cu ulei de masline. Se adauga pieptul de pui taiat cubulete si se amesteca incontinuu, perpelindu-le pe toate partile. Adaugam ciupercile taiate bucati mari, un pahar cu apa si fierbem la foc mic, acoperit. Potrivim gustul de sare si piper.

Cand zeama a scazut aproape de tot turnam deasupra smantana amestecata cu amidon si usturoiul pisat. Omogenizam si mai dam cateva clocote pana incepe sa se ingroase.

Se serveste calda cu mamaliguta.

Share This Post

4 comentarii:

  1. vaiiiiiii ce pofta mi-ai facut,mai ales ca azi nu am prea mancat si imi este o foame..........

    RăspundețiȘtergere
  2. Ce deliciu, deja parca simt mirosul sosului de smantana si al mamaligii aburinde.Pfuuu, si un pahar cu bere rece .
    N-am pus niciodata usturoi la ciulama, cred ca o s aincerc cu prima ocazie

    RăspundețiȘtergere