Pulpe de pui crocante la cuptor

duminică, 11 martie 2012


Dragii mei, pentru astazi va propun o reteta simpla, asa...ca de duminica dimineata. :)) O alternativa mai sanatoasa si mai aromata la clasicele snitele.

Am folosit copanele si o bucata de piept, voi puteti folosi ce doriti si ce va place.



6 copanele de pui
1 bucata piept de pui

1 ou

3 linguri pesmet
sare si piper
cimbru uscat
oregano uscat
busuioc uscat

Intr-o farfurie adanca amestecam pesmetul cu condimentele uscate, sarea si piperul.

Separat batem bine oul cu un praf de sare.

Trecem carnea prin ou batut, apoi prin pesmetul aromat. Tavalim bine carnea pe toate partile, apoi asezam in tava de cuptor tapetata cu hartie de copt.


Dam la cuptor pentru vreo 45 de minute, pana se rumenesc. Pe la jumatatea timpului de preparare se intorc pe cealalta parte.

Pieptul de pui se va scoate mai repede, altfel se va usca prea tare.

Se servesc calde, alaturi de un piure de cartofi, pufos si delicios, aromat cu arpagic uscat si fulgi de ardei iute.



Share This Post

12 comentarii:

  1. Super1 imi plac tare mult pulpele krocante. Si ce poze frumoase! pup

    RăspundețiȘtergere
  2. Mai e ceva??asa as rontai un copanel!!!

    RăspundețiȘtergere
  3. bun!uneori mancarea simpla e si cea mai buna! si cu niste piure pufos- de vis!

    RăspundețiȘtergere
  4. Mmmmm...apetisante pulpele crocante!!!

    RăspundețiȘtergere
  5. Sanatoase si gustoase! Picii mei cred ca ar adora aceasta mancarica.

    RăspundețiȘtergere
  6. Hmmm ce bine arataa!! Imi plac asa crocante!!!

    RăspundețiȘtergere
  7. mmmm,simplu si foarte delicios;pup Miha!

    RăspundețiȘtergere