Friptura la tava

sâmbătă, 1 mai 2010

Friptura la tava
* muschiulet de porc
* ceafa de porc
* ciocanele de pui
* vin alb
* usturoi
* sare si piper
* boia de ardei
* curry
* boabe de piper mozaic

Muchiuletul, ceafa si ciocanelele de pui spalate si curatate, se pun intr-un vas, se condimenteaza dupa gust cu sare, piper, boia de ardei, curry si usturoi (cu cat mai mult, cu atat mai bun :)) ) . Se acopera totul cu vin alb si ulei de masline si se da la frigider pentru cateva ore.

Muschiuletul de porc il tavalim prin boabe de piper mozaic, acoperindu-l pe toate partile. Il punem intr-o tava alaturi de restul carnii si marinata de vin.



Dam la cuptor la foc mic, pana se evapora toata zeama, iar carnea se rumeneste frumos deasupra.

Se serveste cald, cu garnitura preferata.

Share This Post

Un comentariu: