O prajitura ce va scoate din impas daca vi se anunta musafiri...

Blat:
6 oua
6 linguri de zahar
1 plic Creme Ole de ciocolata

Crema:
250 ml frisca lichida
150 ml lapte rece
1 plic Creme Ole de vanilie

Glazura:
100 g ciocolata
50 ml frisca lichida
50 g unt
1 lingura de coniac

Blat:

Se separa albusurile de galbenusuri si se bat spuma cu zaharul, ca la bezea. Apoi se adauga cate un galbenus si se bate un pic dupa fiecare. La sfarsit se adauga Creme Ole de ciocolata si se mai bate un pic, cat sa se omogenizeze. Se toarna aluatul intr-o tava de 20/30 cm tapetata cu hartie de copt. Se coace la foc mediu (180 grade) cam 25-30 minute. Se apasa blatul cu degetul, daca adancitura dispare imediat, inseamna ca e copt. Se lasa la racit.

Crema:

Se pun intr-un bol frisca, laptele si praful de vanilie. Se bate cu mixerul cam 1 minut, crema trebuie sa se intareasca destul de bine.



Se intinde uniform pe suprafata blatului rece si se baga la frigider.



Glazura:

Ciocolata o topim intr-un ibric impreuna cu restul ingredietelor si lasam la racit.Cand a ajuns la temperatura camerei, se toarna pe prajitura si se intinde uniform.



Se da la rece pana se intareste glazura.