Avem nevoie de:

8 foi de placinta
250 g branza de vaci
2 oua
100 g zahar
2 linguri smantana
esenta de rom
50 unt topit

Branza o mixam cu ouale,smantana,zaharul si romul.

Fiecare foaie de placinta o ungem cu unt topit.



Suprapunem cate 4 foi si repartizam uniform amestecul de branza.



Rulam cat mai strans si punem rulourile obtinute intr-un vas rotund,uns bine cu unt (data viitoare voi incerca hartia de copt,am scos cam greu placinta dupa ce s-a copt)



Pentru "sos" avem nevoie de:

1 ou
50 g zahar
2 linguri smantana
1 plic zahar vanilat



Oul il mixam bine cu zaharul,smantana si vanilia,dupa care il turnam deasupra rulourilor cu branza.



Dam la cuptor pana se rumeneste.



Se mai lasa un pic in tava sa se racoreasca si se rastoarna pe platou.



Nu e foarte aspectuoasa dar e buuuuna....:)))