Avem nevoie de:

1 piept de pui
1 cana orez
1 ceapa
1 morcov
1 ardei rosu
1 telina mica
sare si piper



Legumele taiate marunt le calim in putin ulei de masline.



Adaugam orezul spalat si lasat in putina apa,sa se umfle.



Le mai calim impreuna cateva minute,adaugam o cana de apa si lasam pe foc pana orezul este fiert "al dente".Potrivim gustul de sare.

Lasam sa se racoreasca apoi repartizam orezul pe pieptul de pui taiat felii subtiri,



presarat cu sare si piper si rulam cat mai strans posibil.

Intr-un vas termorezistent asezam rulourile obtinute,stropim cu putin ulei de masline,presaram cu cimbru



si dam la cuptor pana se rumenesc.



Eu am facut doar jumatate de reteta,caci dragul meu copil a hotarat ca el nu mananca carne cu orez,el vrea orez cu carne. :))) Asa ca am facut juma-juma ca sa impac pe toata lumea.