Pentru blat avem nevoie de:

200 g biscuiti obisnuiti
50 g nuca
150 g unt
3 linguri cacao
2 linguri zahar

Pesmetul de biscuiti se amesteca impreuna cu zaharul,cacaoa si nuca macinata.Se adauga untul topit si racit si se omogenizeaza.
Compozitia rezultata se pune intr-o forma de tort detasabila si se formeaza baza.

Pentru crema de branza avem nevoie de:

500 g branza de vaci
200 ml frisca lichida
100 g zahar
3 oua
50 g ciocolata rasa
esenta de rom

Toate ingredientele le-am pus la robot si le-am mixat pana au devenit o crema fina si pufoasa.

Am turnat crema peste blatul de biscuiti,am uniformizat si dat la cuptor la foc mic,pana a inceput sa se rumenesca.

Cat era inca fierbinte am turnat deasupra glazura de ciocolata,preparata din 100 g ciocolata topita impreuna cu 100 ml frisca lichida.


Am dat la rece pentru cca 2 ore,apoi am taiat in portii cat mai generoase. :)))