Pentru aluat avem nevoie de:

500 g faina
25 g drojdie proaspata
150 g zahar
100 ml ulei
3 galbenusuri
250 ml lapte
esente de rom si vanilie

Mai intai am pregatit maiaua.O lingura de faina am inmuiat-o cu putin lapte fierbinte.Dupa ce s-a racit am amestecat cu drojdia inmuiata cu putin lapte rece si o lingurita de zahar.



Am lasat la crescut in jur de 15 minute,intr-un loc caldut.



Galbenusurile le-am frecat bine cu zaharul ramas,cu o lingurita de sare,apoi am adaugat si laptele caldut.



Am pus totul in cuva masinii de paine,am adaugat si faina,maiaua si o parte din ulei.Pe parcursul framantarii se adauga si restul de ulei.

Aluatul se imparte in 2 parti. O parte se intinde pe fundul tavii tapetate cu hartie de copt,



iar cealalta parte se impleteste in 3.
N-am reusit sa fac o impletitura lunga,asa ca am facut 2 mai scurte :))



pe care le-am pus in tava formand un inel.Se lasa la crescut,intr-un loc caldut in jur de 20 de minute.



In acest interval de timp pregatim umplutura de branza din:

250 g de branza de vaci
2 oua
100 g zahar
2 linguri smantana
2 plicuri zahar vanilat
esenta de rom

Am pus toate ingredientele la robot si am obtinut o crema fina si aromata de branza dulce.

Dupa ce a crescut aluatul in tava se toarna in mijloc amestecul de branza,iar marginea se unge cu ou batut.

Se coace in jur de jumatate de ora,pana se rumeneste frumos deasupra. Dupa ce-am scos pasca din cuptor,cat inca mai era calda am turnat peste branza niste ciocolata topita,asta ca sa nu ne dezmintim de numele de "ciocoholici". :))