* Pentru aluat:

* 1 lingurita drojdie uscata
* 1/2 lingurita sare
* 1/2 lingurita zahar
* 1 lingura ulei
* 100 ml lapte (sau apa)
* 200-250 g faina

Toate ingredientele pentru aluat se pun in cuva masinii de paine, programul de framantare+dospire. Aluatul se poate framanta si cu mana, punand intr-un castron faina, apoi celelalte ingredienteamestecate cu laptele. Se framanta un aluat omogen si nelipicios.

* Pentru coroana de branza:

* cascaval
* telemea

Cascavalul se da pe razatoarea cu ochiuri mari, telemeaua se sfarama cu furculita, apoi se amesteca.

* Pentru umplutura:

* ciuperci
* sunca de pui
* piept de pui
* cascaval
* masline

* Pentru sos:

* 100 ml suc de rosii
* 2 catei usturoi
* sare si piper
* oregano
* busuioc

Ciupercile se taie felii, iar sunca de pui cubulete. Pieptul de pui sarat si piperat dupa gust se prajeste usor in cateva linguri cu ulei de masline.

Aluatul se intinde pe masa infainata, intr-o foaie rotunde de cca 0.5 cm grosime. Pe marginea foii, de jur imprejur se presara cascavalul amestecat cu telemea,


apoi marginile se ruleaza catre interior, formand bordura.

Cu atentie se transfera aluatul in tava unsa cu putin ulei. Ungem blatul cu sucul de rosii amestecat cu condimente, apoi umplem coroana cu sunca, pieptul de pui, ciuperci si cascaval.
Garnisim cu masline de jur imprejur


si dam la cuptor la foc mediu pana se rumeneste.

Sursa