De cand am vazut aceasta reteta la Lena am fost convinsa ca o voi face curand si ca va placea familiei. E foarte buna, poate fi servita si calda, ca fel principal alaturi de garnitura favorita, dar si rece, ca aperitiv la o masa festiva. Singurul incovenient descurajat pentru unii ar fi timpul indelungat de macerare, dar rezultatul e fabulos.

Eu deja am preparat-o de mai multe ori, mi-am facut o rutina din asta. :)) Si mi-am permis de fiecare data sa ma joc si sa experimentez alte arome si condimente, cu usturoi si piper sau cu rozmarin. Totul tine de imaginatia si gustul vostru personal.




1 piept de pui
1 lingura sare
1 lingura zahar
1 frunza de dafin
300 ml apa
cateva boabe de ienibahar
cateva boabe de piper negru
1 lingura miere
1 lingura ulei de masline
1 lingurita sos de soia
1 lingurita boia de ardei
1/2 lingurita piper negru macinat