Triunghiuri cu ciocolata si iaurt

Reteta am preluat-o de la Danelutza ;)

Avem nevoie de:
2 cani faina
125 g zahar
150 g unt
100 g ciocolata amaruie
1 praf de copt
250 ml iaurt
130 ml lapte

Untul moale il frecam bine cu zaharul,pana devine ca o crema.Adaugam iaurtul si ciocolata topita,omogenizam.
Faina o amestecam cu praful de copt si punem cate un putin, amestecind continuu si alternand cu laptele.Iese o compozitie ca pentru chec.
Turnam compozitia intr-o tava (20/30) tapetata cu hartie de copt si coacem in cuptorul incins la 180 de grade pentru aproximativ 30 de minute.
Se taie dupa racirea completa.
E foarte buna la cafea. ;)
Cand am taiat-o si am vazut consistenta din interior m-am speriat :)) ca nu s-a copt bine,dar asa trebuie sa fie.Un pic "crocanta" la exterior si moale/umeda la interior.