Ciocolata de casa cu nuci (2)

marți, 11 ianuarie 2011

Si iata si cea de-a 10-a reteta, preparata cu margarina Rama, special pentru Zanele bune de pe taramul magic al prajituria.ro

Ciocolata de casa este unul dintre deserturile noastre preferate, care nu lipseste niciodata la mesele de sarbatoare. Ca o veti prepara in varianta cu unt sau in cea cu margarina, ca cea de fata, va fi la fel de delicioasa.


* 250 g zahar
* 250 g lapte praf
* 200 g margarina Rama Maestro
* 50 g cacao
* 150 ml apa
* esenta de rom

Toba de pui

Un aperitiv ce va arata bine pe orice platou de aperitive. Este foarte usor de facut si poate fi mancat si de copiii mai putin mofturosi. :))


 * 1 pui
* 30 g gelatina
* sare si piper boabe
* 1 frunza de dafin
* 5-6 catei usturoi
* 1 cutie de carton (goala) de suc natural