Cosulete cu branza

miercuri, 22 aprilie 2009



Avem nevoie de:

250 g branza vaci
50 g unt
2-3 linguri de smantana
sare
cateva fire de marar
1 ceapa
6 rosii

Branza de vaci se mixeaza cu untul moale si smantana,pana devine o crema fina si spumoasa.Se adauga ceapa si mararul tocate marunt.Se potriveste gustul de sare.
Rosiile se scobesc de miez si se umplu cu crema de branza.



Din fasii de rosie se formeaza tortita cosuletului si se orneaza cu fire de marar.

Barcute cu ciuperci



Avem nevoie de:

500 g ciuperci
maioneza
usturoi
sare
piper
5 jumatati de lamaie

Ciupercile spalate si curatate de pielite se fierb in apa cu sare,dupa care se lasa la scurs.
Usturoiul pisat il amestecam cu maioneza.
Ciupercile le tocam marunt (eu le-am pus la robot),dupa care le amestecam cu maioneza cu usturoi. Potrivim gustul de sare si piper.
Lamaile spalate le taiem in jumatate,apoi le scobim de pulpa (din care vom face o delicioasa limonada ;) )
Umplem jumatatile de lamaie cu amestecul de ciuperci cu maioneza si ornam cu fire de patrunjel verde.