Ma alatur si eu celor care sunt alaturi de Ioana in lupta sa cu boala.
Orice ajutor cat de mic, chiar si o rugaciune, este foarte important. Haideti sa o ajutam pe Ioana sa traiasca!



Pe 15 Ianuarie 2010 Ioana a fost diagnosticata cu o formatiune tumorala mai mare de 4 cm, foarte grava care din pacate s-a dezvoltat rapid si fulminant in nasofaringe.
A fost operata de urgenta la Spitalul Militar Central Bucuresti si tumoarea a fost extirpata.

Greul insa abia acum incepe: vor fi necesare multe sedinte de chimioterapie si radioterapie pentru a stopa revenirea acestei cumplite boli.

Tratamentul Ioanei costa aproximativ 80.000 Euro, un efort material mult prea mare pentru familia unei invatatoare si a unui tata pensionat pe caz de boala, cu diabet zaharat si hipertensiune arteriala.

Este in puterea noastra sa readucem zambetul pe chipul Ioanei.
Fa un gest frumos si doneaza pentru a salva viata unui copil!

Orice ajutor material din partea dumneavoastră poate aduce speranţă şi încredere acestui copil şi familiei sale greu încercate.

Pe 22 februarie Ioana implineste 18 ani.

Donaţiile pot fi făcute pe numele:

Spahiu Laura

Cod IBAN EUR: RO21RNCB05000834973 60002

Cod IBAN RON: RO48RNCB05000834973 60001

Codul Swift: DAROROBU (pentru donatii online)

Banca Comercială Română – sucursala Sebastian

Yafa de la Cuisine et Plaisir a organizat o licitatie pentru doua mini vacante in Elvetia iar banii obtinuti vor intra in contul Ioanei:

Niciodata nu am putut sta cu mainile in san in fata suferintei unui copil, Ioana este o fetita de 17 ani si care are mare nevoie de noi toti!

Ea este singurul copil la parinti, o tanara serioasa, cuminte, altruista, un copil eminent si tot timpul vesel. Si dintr-o data toata lumea ei vesela s-a prabusit odata cu diagnosticul care a venit crunt si de netagaduit.

http://ioanaspahiu.blogspot.com/2010/01/analize-medicale.html


Stiu ca nu are nici o legatura cu subiectul blogului meu insa nu puteam sa fac altfel, asa ca am decis intr-un “consiliu de administratie” urmatoarele:

Deschid in perioada 22 ianuarie- 25 februarie 2010 o licitatie pentru doua mini vacante la masa mea, in Elvetia. Mini vacanta oferita pentru doua persoane (eventual trei, 2 parinti si un copil) cu totul inclus: transport, masa, cazare.

Prima perioada este 1-6 aprilie 2010 si a doua 4 -8 iunie 2010.

Programul celor doua mini vacante mai cuprinde: o zi la Geneva, vizita bisericii romanesti de lemn, muzeului Ceasurilor, a imprejurimilor si o masa tipica elvetiana.

Licitatia porneste de la 0 iar mini vacanta va fi castigata de persoana/persoanele care vor oferi cel mai mult. Suma de bani oferita va intra in contul Ioanei.

Detaliile finale pentru acest demers ( nume, prenume , adresa si deoparte si de cealalta), vor fi discutate printr-un schimb de e-mailuri intre mine si castigatorul licitatiei; garantia castigatorului va fi biletul de avion pe care il voi trimite, imediat ce banii sunt intrati in contul deschis pentru acesta licitatie.

Nu ne dorim altceva decat sanatatea Ioanei!

Yafa

Va rog sa preluati acest articol pe blogurile dumneavoastra si sa incercam sa o ajutam cu cat putem pe Ioana!!
Paragraf preluat de la Laura A