Avem nevoie de:

60 ml apa
240 ml lapte
60 g unt
1 ou
2 linguri zahar
1,5 lingurite sare
550 g faina
10 g drojdie uscata
100 g cascaval

Am pus toate ingredientele in cuva masinii de paine,la programul de framantare+dospire.


Aluatul dospit l-am pus pe masa infainata si l-am impartit in 5 parti aproximativ egale.

Fiecare parte am intins-o cu sucitorul la o grosime de cca 0.5 cm,de latimea tavii de copt.



Am uns cu putin ulei de masline,apoi am presarat cu cascaval ras pe razatoarea cu ochiuri mici si am rulat cat mai strans posibil.



Apoi,fiecare rulou rezultat l-am pus in tava unsa cu putin ulei de masline.



Am pus tava la loc caldut jumatate de ora.

Am uns cu galbenus de ou si am presarat cu susan.



Se coace in cuptorul incins la foc mediu,in jur de jumatate de ora,pana se rumeneste frumos deasupra.

Sectiune...