Rulouri de pui cu carnati

joi, 10 decembrie 2009



* piept de pui
* carnati/cabanos
* sare si piper
* ulei de masline
* cimbru

Pieptul de pui se taie bucati, se bate cu ciocanul de snitele, se condimenteza. Pe fiecare bucata de carne punem cate o bucata de cabanos crestata la capete, rulam strans si prindem cu o scobitoare.

Punem rulourile obtinute intr-o tava,



stropim cu ulei de masline, presaram cu cimbru.



Adaugam in tava 1/2 pahar de apa si dam la cuptor pana se rumenesc.

Share This Post

10 comentarii:

  1. Super, arata tare yummy! Zici ca-s niste purcelusi!:P

    RăspundețiȘtergere
  2. Eeee,nuuu...ma faci sa balesc la greu...arata minunat!:)Pentru weekend merg la marele fix!:)

    RăspundețiȘtergere
  3. Ce simpatice sint, parca-s niste purcei! :D

    RăspundețiȘtergere
  4. Very nice idea. I will try it these days.

    RăspundețiȘtergere
  5. Felicitări pentru o prezentare foarte frumos.

    RăspundețiȘtergere
  6. Multumesc Florena!

    Hi hi...nu m-am gandit la asta! :)))

    RăspundețiȘtergere
  7. Ana-Maria, neaparat cu o bere alaturi. :)))

    RăspundețiȘtergere
  8. Natalia draga, se pare ca ai fost in acelasi gand cu Florena. :)))

    RăspundețiȘtergere
  9. Thank you very much Maria. I'm glad you try. :)

    Kiss!

    RăspundețiȘtergere