Cartofi gratinati cu piept de pui
Avem nevoie de:
* 500 g cartofi
* 1/2 piept de pui
* 100 g cascaval
* 50 g unt
* boia de ardei
* ghimbir
* sare si piper
Cartofii se curata si se taie felii potrivit de groase.
Pieptul de pui taiat cubulete se condimenteaza dupa gust cu sare, piper, boia de ardei si ghimbir.
Intr-un vas termorezistent uns cu unt punem un strat de felii de cartof, saram si piperam dupa gust. Acoperim cu pieptul de pui, untul taiat cubulete si inca un strat de felii de cartof.
Presaram cu cascavalul ras si dam la cuptor, la foc mediu, pana se rumenesc.
Miha, fac asa des gratin si niciodata nu mi-a trecut prin cap sa-l fac cu piept de pui. :)) Dar e o idee tare buna. Te pup.
RăspundețiȘtergerece sa mia zic ideii noi ..te felicit pentru macarurile delicioase pe care le inparti cu noi cu prietenie ancuta
RăspundețiȘtergerecu capac sau fara capac? :)
RăspundețiȘtergereFara capac, fara! :)
RăspundețiȘtergerecartofi ar trebui fierti, corect?
RăspundețiȘtergerecartofii* ar trebui fierti, corect ?
RăspundețiȘtergereNu, eu nu i-am fiert. Fiind taiati felii se fac foarte bine, impreuna cu carnea.
RăspundețiȘtergereDar daca vrei sa-i fierbi...poti sa o faci. De ce nu, in fond?
O bunatate!! Mi.a fost un pic teama ca s.ar putea sa nu.mi iasa cartofii ok (sa fie un pic cruzi) :D dar de azi-noapte si pana acum,nu a mai ramas nimic.
RăspundețiȘtergereFelicitari pt tooate retele!!
Multumesc mult!
RăspundețiȘtergereMa bucur tare mult ca v-a placut reteta. ;)