Piept de pui marinat

sâmbătă, 13 februarie 2010



* 4 linguri za'atar
* 4 linguri ulei de masline
* sucul de la 1/2 lamaie
* 1 piept de pui

Za'atar-ul il frecam cu ulei si zeama de lamaie pana devine ca o pasta.





Pieptul de pui il taiem felii si-l batem bine cu ciocanul de snitele.

Pasta de za'atar o repartizam peste feliile de carne.



Acoperim cu o folie alimentara si punem la rece timp de jumatate de ora. Cateva ore ar fi ideal.

Carnea astfel marinata o prajim pe gratarul bine incins.



Se serveste cald cu garnitura de cartofi aurii.

Share This Post

7 comentarii:

  1. Arata bine carnea, si condimentul. Le-a placut si la copii?

    RăspundețiȘtergere
  2. Comme d'habitude, c'est magnifique.
    Bon weekend.

    RăspundețiȘtergere
  3. arata foarte bine.miha draga blogul tau e delicos.il trec la favorite.

    RăspundețiȘtergere
  4. Arata intr-adevar delicios puiul asta!!! Multumim de idee:-*!!!

    RăspundețiȘtergere
  5. super,,imi place ce gatesti

    RăspundețiȘtergere