Inghetata cu capsuni

joi, 10 iunie 2010



* 100 g ciocolata alba
* 200 ml frisca lichida
* 1 lingurita miere
* 500 g capsuni

Ciocolata se topeste impreuna cu frisca lichida intr-un vas la foc mic. Compozitia se aduce pana la punctul de fierbere, nu se da in clocot. Se omogenizeaza si se lasa la racit.

Capsunile bine spalate si scurse de apa se paseaza in blender. In functie de cat sunt de dulci si in fuctie de gustul fiecaruie, se mai adauga sau nu lingurita de miere.

Dupa ce compozitia de ciocolata s-a racit se adauga piureul de capsuni,



se omogenizeaza si se da la congelator pentru cateva ore. Dupa cca 1 ora de congelare, se scoate vasul de la congelator si cu mixerul vertical se sparg acele de gheata.



Se da din nou la congelator pana la congelarea completa.

Share This Post

4 comentarii:

  1. Vaya aspecto que tiene el helado, se ve estupendo. Un saludo

    RăspundețiȘtergere
  2. Mmm, tre sa fie buna buna, poate fac si eu miine!

    RăspundețiȘtergere
  3. off ce bunatate ai fact :)
    ar trebui s ale fac si eu la pitici mei....

    RăspundețiȘtergere
  4. Faina inghetata ! Cred ca o sa fac si eu in weekend. Vreo 2- 3 galeti!

    RăspundețiȘtergere