Pizza carbonara

vineri, 14 ianuarie 2011


 * aluat de pizza
* 100 g bacon
* 150 g linguri smantana
* 50 g cascaval ras
* 2 galbenusuri
* 50 ml lapte
* sare si piper

Bacon-ul se prajeste usor intr-o tigaie teflonata fara ulei, apoi se scurge de grasime.

Intr-un castron amestecam smantana, cu cascavalul ras, galbenusurile de ou si laptele. Condimentam dupa gust.

Intr-o tava unsa cu ulei intindem aluatul de pizza cu mana, in strat subtire. Punem bacon-ul deasupra


si turnam amestecul cu smantana si cascaval.

Dam tava la cuptor la foc mediu, pana se rumeneste frumos deasupra. Se portioneaza si se serveste calda.

Pentru aluatul de pizza am folosit cealalta jumatate de aluat ramasa de la foccacia.

 
Sursa

Share This Post

2 comentarii:

  1. Ce bine arata!
    Foarte buna ideea de a amesteca cascavalul cu smantana.
    Pe curand.

    RăspundețiȘtergere