Pulpe de pui cu lamaie

miercuri, 16 februarie 2011


 5 ciocanele de pui
1 lamaie
1 capatana usturoi
3 linguri ulei de masline
1/2 pahar vin alb
sare si piper
salvie uscata Kotanyi
rozmarin Kotanyi

Pulpele curatate si spalate se aseaza intr-un vas de lut, pe care l-am tinut in prealabil in apa rece. Se sareaza si pipereaza dupa gust. Se presara cu salvie si rozmarin.

Capatana de usturoi necuratata de coaja, se taie in 2 si se pune in vas langa carne. Lamaia se feliaza si se aseaza deasupra carnii. Turnam in vas uleiul si vinul si acoperim cu capacul.


Dam la cuptor la foc mediu. Cand este aproape gata, dam capacul deoparte si lasam pana se rumeneste.

Se indeparteaza feliile de lamaie si se servesc calde cu garnitura de cartofi natur.

Share This Post

9 comentarii:

  1. Sigur sunt delicioase. Vreau???? Daaaaaaaaaaa :X:X

    RăspundețiȘtergere
  2. tocmai am terminat de preparat briosele tale cu cafea;am respectat cantitatile si toti pasii realizarii retetei doar ca,am renuntat la cafea si le-am umplut cu fructe de padure congelate si bucatele de ciocolata si............sant divineeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!! incearca-le cu incredere! te pup! o mare admiratoare pe nume mihaela!

    RăspundețiȘtergere
  3. am o intrebare:zi-mi te rog, cum ti se pare tie prajitura Rudy la gust? buna tare sau buna normal? nu am facut-o niciodata si nu stiu daca merita sa o fac!? MULTUMESC,SUZE DE DERANJ!

    RăspundețiȘtergere
  4. Multumesc fetelor de aprecieri. Va imbratisez cu drag!

    Mihaela, multumesc de pontul cu fructele de padure. Cred ca sunt o nebunie, as fi tentata sa incerc daca as sti ca ar manca si mofturosii mei. :(

    Prajitura Rudy este...buna. Dar nu uita ca vorbesti acum cu o mare iubitoare de ciocolata. :))) Daca iti plac prajiturile cu branza, iti va placea si asta cu siguranta. :)

    RăspundețiȘtergere
  5. Fatăăă, ţi-am lăsat un premiu pe pagina mea. Pupăcesc!

    RăspundețiȘtergere