Piept de pui in sos de ceapa si rosii
1 piept de pui
3 cepe potrivite ca marime
1 cutie rosii cubulete in suc
1 ardei gras
1/2 capatana usturoi
sare si piper
putin oregano
patrunjel verde
Ceapa tocata marunt se pune intr-o cratita cu putin ulei de masline si se caleste usor. Se adauga apoi ardeiul taiat cubulete si pieptul de pui taiat dupa preferinta, fasii sau cuburi. Amestecam continuu pana se albeste carnea, apoi punem rosiile. Adaugam putina apa, atat cat sa se acopere carnea si lasam la fiert la foc mic.
Se presara putin oregano, se sareaza si pipereaza dupa gust. Lasam la fiert pana scade zeama si ajunge la consistenta care ne place. Usturoiul il pisam, il amestecam cu patrunjelul verde tocat marunt si il adaugam in mancare la final. Omogenizam, mai lasam sa dea 2 clocote si stingem focul.
Se serveste cald.
Ce poza minunata, poate fi foarte bun
RăspundețiȘtergereNu puteai pune si oleaca de ciocolata?:))))
RăspundețiȘtergereyumy :D
Excelenta reteta!
RăspundețiȘtergereMultumesc Maya! :*
RăspundețiȘtergereGabi, o sa incerc data viitoare! :))
RăspundețiȘtergereMultumesc Bianka! Chiar este! ;)
RăspundețiȘtergere