Zumzaie de sanatate cu Albeena

vineri, 1 iunie 2012


Remediu.ro - magazin de produse naturiste  -  va invita la un concurs cu premii pline de vitalitate si energie, culese direct din stupul albeenelor. Pentru ca ne dorim sa „zumzaiti de sanatate”, va oferim cu drag produse de exceptie: 1 Laptisor de matca pur crud si 1 Miere de portocal Albeena in valoare de 161 lei!

Ziua buna incepe cu o lingurita de laptisor de matca Albeena!

Laptisorul de matca  este unul dintre produsele apicole de exceptie pe care ni le reda natura in forma pura, nealterata. Considerat un aliment complet, o forma de „hrana vie”, Laptisorul de matca pur crud reprezinta tot ceea ce are nevoie organismul nostru pentru a ramane in stare optima de sanatate, vitalitate si energie. Fiind un produs in totalitate pur, laptisorul de matca Albeena readuce echilibrul psihic si fizic, fapt pentru care este puternic recomandat ca tratament natural pentru stress si oboseala cronica – afectiunile secolului XXI. 

Laptisorul de matca pur crud Albeena actioneaza ca un imunostimulator natural, adjuvant in recuperare fizica si psihica, artrita, osteoporoza, rahitism, dar si ca rejuvenator celular – detine antioxidanti care incetinesc imbatranirea. Multe femei il consuma pe timpul menopauzei sau in alte afectiuni endocrine, pentru ca actioneaza ca un estrogen natural, dar si pentru stimularea fertilitatii. 

 Mai multe despre beneficiile acestui produs apicol de exceptie puteti afla pe Remediu.ro - Magazin produse naturiste, magazinul in care dispuneti de cele mai bune preturi – pret de producator – pentru laptisorul de matca pur crud Albeena. Remediu.ro pune la dispozitia clientilor peste 8000 de produse naturale, suplimente, cosmetice bio, produse pentru sportivi, vitamine si minerale sau aparatura medicala, pentru mentinerea unei stari perfecte de sanatate, in mod natural.

CONCURSUL „ZUMZAIE DE SANATATE CU ALBEENA”:

Povesteste-ne intr-un comentariu despre cel mai dificil moment de stress sau oboseala care ti-a afectat sanatatea si cum ai reusit sa treci peste”, impreuna cu numele complet si adresa de email.

CONCURSUL SE DESFASOARA IN PERIOADA: 1 iunie – 10 iunie, iar castigatorul va fi anuntat pe data de 11 iunie 2012. 

Castigatorul va fi ales prin tragere la sorti – random.org –, dupa care va fi contactat de catre organizatorii concursului „Zumzaie de sanatate cu Albeena!”

Succes!

EDIT astazi, 11 iunie:

Castigatoarea  concursului "Zumzaie de sanatate cu Albeena" este Mihaela Soare. Felicitari!


Multumesc tuturor pentru participare!

Share This Post

14 comentarii:

  1. Cel mai dificil moment de stres si oboseala pentru mine, a fost nasterea baietelului meu, care nu prea a vrut sa vina pe lume decat cu ajutorul bisturiului.
    De atunci incoace inca resimt traumele psihice si fizice suferite si am inca unele probleme de sanatate. Ceea ce m-a facut sa uit toate durerile si oboseala a fost faptul ca l-am vazut crescand sub ochii mei si dintr-o mogaldeata mica, a devenit un baietel cretuliu tare frumos. Uite ca si acum cand scriu, ma pandeste de dupa usa si-mi rade, ca sa ma imbuneze si sa nu-l pun la somn....:)))
    Vaida Ioana-Alina
    iuditha_paul@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  2. Desi eram foarte mica(4 ani ) si nu stiam eu de stres si oboseala,insa a fost un moment dificil din viata.Am facut aprindere la plamani,am suportat un tratament greu, in care faceam antibiotic injectabil, cand ma trezeam din somn dimineata devreme, nu puteam manca datorita aftei din gura,etc.Am trecut peste, probabil cu dragostea mamei, cu supele facute din chimion care sunt o sursa de vitamine pentru cei bolnavi(de atunci sa nu mai aud :)) de aceasta
    supa ) si stiu ca si mierea de albine mi-a fost de ajutor . :)
    Sucea Beatrice s.beatrice74@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  3. Cel mai dificil moment a fost in timpul facultatii cand trebuia sa ajung si la locul de munca.Eram mereu contracronometru.Stresul si oboseala si-au pus amprenta pe starea de sanatate.Examenele,presiunea de la locul de munca,statul in fata calculatorului 8 ore si-au spus cuvantul.Am reusit sa trec peste, schimband in primul rand alimentatia.Incepea ziua cu un mic dejun consistent,mancam mai multe fructe,legume,am renuntat la cafea si am facut o cura cu multivitamine si minerale care m-au ajutat foarte mult.
    Berbece Corina
    karina_andreea_82@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  4. cel mai dificil si greu de suportat moment din viata mea, a fost ziua in care prietena mea cea mai buna a murit, desi avea doar 19 ani! se intampla acum 2 ani,chiar pe 6 iunie,la 2 zile dupa majoratul meu cand s-a intamplat sa faca accident de masina,si sa moara fara sa aiba vreo vina!
    atunci am simtit ca mi se naruie lumea,ca o sa mor langa ea, ca nu o sa-mi revin vreodata.
    eram deprimata si nu puteam sa ma gandesc la altceva decat la ea ,o visam si aveam cosmaruri, ma simteam vinovata ca nu am fost langa ea in acel moment sa pot face ceva! Ma simteam responsabila pentru ce i se intamplase!
    era sora mea, asa de bine ne intelegeam, dormeam anadoua, mancam amandoua, ne povesteam totul...si dintr-o data sa nu mai fie...
    a fost cel mai teribil lucru ce mi s-a putut intampla,si de atunci, mult timp am simtit o apasare pe suflet ca nu ma lasa sa zambesc!

    dar cu timpul, cu ajutorul prietenului meu care m-a sprijinit si incurajat, si cu ajutorul femiliei care incerca sa-mi distraga atentia prin orice mod,am depasit in mare parte trauma.
    cert e ca mereu va fi in inima mea!
    mi-as fi dorit sa am atunci un tratament magic,sa o pot readuce langa mine, insa doar dumnezeu poate decide,si El si-a dorit-o mai mult decat noi!
    asta e povestea mea;sper ca n-am intristat pe nimeni si daca din nefericire ati trait asa ceva,lasati familia sa va patrunda in suflet! ei sunt ca mierea pe rana!

    RăspundețiȘtergere
  5. am uitat numele :gherghe andreea cristina
    email: gherghe_cristina@yahoo.com
    sper sa nu fie o problema ca am trimis 2 comentarii! te pup:*

    RăspundețiȘtergere
  6. In timpul sarcinii mi-a fost rau nonstop, 9 luni la rand, aveam burtica foarte mare, ma miscam greu si colac-peste-pupaza avusesem dintotdeauna calcemia si glicemia foarte mici, mancam lapte cu miere ca de altceva mi-era greata...in iarna aceea am facut o viroza tare urata cu febra mare, nu puteam sa iau pastile si mi-era rau, nu voiam sa ajung la spital sau sa se intample ceva copilului. Am stat cu frica in san cateva zile pana mi-a trecut febra. Am baut ceai cu miere si am luat vitamina C.
    Popa Cornelia Crina
    crinap68@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  7. In ultimul an nu eu am fost cea care a avut probleme ci fetita mea de 3 ani care nefiind obisnuita sa stea in colectivitate a avut un an foarte greu de gradinita si noi impreuna cu ea.Dupa primele doua luni de tratamente clasice am inceput o serioasa cura cu produse apicole,in special laptisor de matca,propolis si miere.Si uite asa fara nici un altfel de ajutor am reusit sa terminam anul fara sa mai dam pe la cabinetul doctorului,asa ca nu pot fi decat foarte fericita si sa multumesc acelor fiinte mici si gingase pentru munca care o depun in favoarea sanatatii noastre.

    Elena Istrate albinutza82@gmail.com

    RăspundețiȘtergere
  8. Din păcate, au fost multe momente de acest gen. Un șir de experiențe nefaste, implicat fiind și sistemul sanitar defectuos, m-au dus aproape la epuizare psihică și fizică. Șirul evenimentelor a început cu un drum cu salvarea, mama făcuse o hemoragie groaznică și era să moară. Eram acasă când a căzut secerată într-o baltă de sânge, m-am panicat și de abia am fost în stare să chem salvarea. Timp de câteva luni a fost tratată cu antibiotice, cică era o simplă infecție. Între timp am decis să schimbăm și medicul, astfel că în urma unei biopsii i s-a pus diagnosticul de cancer. O formă de cancer provocat, în urma unui chiuretaj prost realizat(pe scurt: doctorita a lasat urme de făt care au intrat în putrefacție... asta e ceea ce mi s-a explicat). Au urmat luni groaznice în care a fost nevoie de mine pe 3 fronturi, eram studentă la master în an terminal... trebuia să am grijă de tata, frate, casă și mama. Alergam toată ziua și nu dormeam deloc, aveam dureri groaznice de cap.. ce mă ținea pe picioare? Optimismul mamei mele. mama se simțea foarte rău și nu putea fi operată, era un risc mare. În urma unei alte hemoragii, a fost dusă de urgență la spital și programată pentru operație. Întrebându-l pe doctor care sunt șansele de a supraviețui, mi-a răspuns că nici el nu știe... cum o vrea Dumnezeu. Mama a intrat râzând în sala de operații, efectiv țopăia către sală. O femeie extrem de puternică și optimistă, asta e mama. tata era dărâmat iar eu nu știam ce să fac, simțeam că pot face mai multe. Nu sunt o persoană religioasă, dar sunt credinzioasă. Eram epuizată, nu puteai scoate o vorbă de la mine, nu eram în stare de nimic.
    Am mers într-o capelă apropiată de spital, acolo l-am întâlnit pe preotul și călugărul Bogdan. M-a citit din priviri, m-a chemat să mă spovedesc iar apoi m-a întrebat pentru cine am venit să mă rog. Timp de o oră el a slujit pentru mama, un preot cum rar mi-e dat să văd. A stat alături de mine, chiar și când am pus lumânările, până am ieșit din capelă.
    Am alergat într-un foc spre sala de operații, de data asta aveam bateriile încărcate. Eram și eu optimistă și zâmbeam, eram sigură că totul va fi bine. Doctorul a ieșit, era ud leoarcă de la efortul fizic, și zâmbind ne-a spus că a fost miracol și totul este bine. A urmat 1 an de chiioterapie, dar nu se văd ... nu au lăsat urme. Totul e normal, optimismul, credința, iubirea... toate au învins. Cum am învins totul? Cu ajutorul mamei, prin optimismul ei, cu ajutorul lui Dumnezeu...
    „Ceea ce nu te omoară, te face mai puternic”... adevărat proverb.

    RăspundețiȘtergere
  9. Cea mai dificila perioada si stresanta in acelasi timp, a fost dupa ce am nascut pe Miruna. Bai frate parca eram teleghidata, pe bune. N-aveam timp de nimic, de spalat, de mine, nici de dush ca lumea :) eram zombi. Mi-era extrem de greu sa ma trezesc noaptea sa o hranesc din 2 in 2 ore citeodata si toata ziua asta mica nu inchidea un ochi...Eram super-zombi. m dat foc la cuptorul cu microunde, pt ca nu eram in satre sa mai functionez ca lumea si sa imi dau seama ce e bine de pus acolo si ce nu... doamne....mi-am revenit apoi cu greu dar cel mai mult m-a ajutat remi(ca intotdeauna)....cu vorbe bune si mereu prezent la orice ora si suportindu-mi toate istericalele. pt asta il iubesc si mai mult

    Alice Ciobanu
    sunshine_cio@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  10. Cel mai dificil moment a fost cand tatal meu a suferit un accident vascular cerebral, acum 10 ani. Chiar daca a supravietuit si traieste si astazi, viata a fost plina de amar si suferinta, mai ales ca este persoana la care tin cel mai mult.
    Sufletul mi-a ramas gol, iar izvorul de lacrimi a secat. Nu mi-am revenit nici acum, o parte din mine nu mai exista si imi este foarte greu in continuare fiindca nu trebuie sa ma exteriorizez, sa vada si altii drama pe care o traiesc.
    As vrea sa cred ca sunt optimista si ca va rasari soarele si pe strada mea !

    Mihaela Soare
    gustdivin@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  11. cea mai stresanta si obositoare perioada din viata mea a fost probabil facultatea, cu al sau program naucitor, incununat de o alimentatie nesanatoasa, pe fundalul unor nopti nedormite, toate avand la baza stresul de a te fi mutat intr-un oras nou unde nu ai nici o certitudine. toate s-au materializat in vreo 25 de kilograme in plus, pe care le-am purtat cu greu timp de patru ani, impiedicandu-ma evident sa imi urmez cursul firesc al personalitatii mele. a fost mai degraba frustrant. dar, cu mult efort si vointa am reusit sa imi schimb stilul de viata,adoptand o alimentatie corecta si un program zilnic de exercitii fizice.

    miruna grama
    ethel2you@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  12. Cel mai stresant moment ... de fapt a fost o perioada de vreo 3 saptamani in care am avut o lucrare dificila de tradus, de terminat un referat pentru facultate, fratele meu facea teste pentru scoala de soferi pe calculatorul meu si ma intrerupea mereu si am avut si un deces in familie ... a fost o incercare deosebita ... nu tin minte sa fi facut ceva deosebit ... rugaciuni ... si locuind la tara, am o alimentatie aprox. naturala si multa vointa.
    Cristina Chitanu
    e-mail: prof.cristina13 [at] yahoo [.] com

    RăspundețiȘtergere
  13. cel mai stresant moment din viata a fost cel in care se faceau pregatirile de nunta apoi al doilea cel in care asteptam venirea pe lume a puiului meu...lunga asteptare ,stres ,emotii si nu in ultimul rand bucurie:)acestea sunt cele mai frumoase momente din viata unei femei dar si cele mai incarcate de stres si emotii:)
    Lazar Oana
    lazar_oana2@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  14. Mi-a fost greu sa ma decid sa scriu despre cel mai dificil moment din viata mea.Au fost multe sincera sa fiu pentru ca asa a vrut viata.cel mai greu consider ca a fost la 13-14ani .atunci am aflat ca sufar de o boala care din pacate nu are leac,tratament si nici un fel de vindecare.desi eram copil am inteles ca e o boala grea,dar nu ma asteptam chiar asa grea sa fie si sa imi schimbe asa mult cursul vietii.am inceput sa ma inchid in mine,sa fiu trista, sa nu mai zambesc, sa ma transform intr-un om matur.ce m-a ajutat sa merg mai departe ?familia si adevaratii prieteni,sprijinul,iubirea si devotamentul lor si bineinteles Dumnezeu.
    Roxana Ciobanu
    rocsi_1612@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere