* ~ 1 kg cartofi
* 1 ceapa
* sare si piper
* Maioneza:
* 1 galbenus de ou fiert tare
* 150 ml ulei
* zeama de la 1/2 lamaie
* 1-2 linguri mustar
* 300 g ciocolata amaruie
* 250 g unt
* 5 oua
* 200 g zahar
* ~ 200 g faina
* 1/2 lingurita praf de copt
* 250 g mascarpone
* aluat de pizza
* 100 g bacon
* 150 g linguri smantana
* 50 g cascaval ras
* 2 galbenusuri
* 50 ml lapte
* sare si piper
* 500 g faina
* 10 g drojdie uscata
* 2 linguri de ulei de măsline
* ~250 ml apa
* 1 lingurita sare
* 1/2 lingurita zahar
* 6 copanele de pui
* 1 lingurita rozmarin uscat
* 5-6 catei usturoi
* 6 linguri ulei de masline
* 3 lamai
* sare si piper
* Pentru chiftelute:
* 1 piept de pui
* 1 cartof
* 1 morcov
* 3 catei usturoi
* 1 ou
* patrunjel verde
* sare si piper
Sau cum poate deveni o reteta de tort o reteta de prajitura delicata. :))
* Foi:
* 2 oua
* 100 g zahar
* 2 linguri miere
* 25 g unt
* 1 lingurita bicarbonat
* ~300 g faina (cat cuprinde aluatul)
* Foi:
* 2 oua
* 100 g zahar
* 2 linguri miere
* 25 g unt
* 1 lingurita bicarbonat
* ~300 g faina (cat cuprinde aluatul)
Si iata si cea de-a 10-a reteta, preparata cu margarina Rama, special pentru Zanele bune de pe taramul magic al prajituria.ro
Ciocolata de casa este unul dintre deserturile noastre preferate, care nu lipseste niciodata la mesele de sarbatoare. Ca o veti prepara in varianta cu unt sau in cea cu margarina, ca cea de fata, va fi la fel de delicioasa.
* 250 g zahar
* 250 g lapte praf
* 200 g margarina Rama Maestro
* 50 g cacao
* 150 ml apa
* esenta de rom
Ciocolata de casa este unul dintre deserturile noastre preferate, care nu lipseste niciodata la mesele de sarbatoare. Ca o veti prepara in varianta cu unt sau in cea cu margarina, ca cea de fata, va fi la fel de delicioasa.
* 250 g zahar
* 250 g lapte praf
* 200 g margarina Rama Maestro
* 50 g cacao
* 150 ml apa
* esenta de rom
Abonați-vă la:
Postări (Atom)