Briose cu banane si ciocolata

miercuri, 4 februarie 2009

Briose cu banane si ciocolata
Avem nevoie de:

100 g ciocolata
50 g unt
1,5 pahare faina
3/4 pahare zahar
2 lingurite cacao
1 plic praf de copt
un praf de sare
250ml iaurt
1 banana
2 oua

Pentru glazura avem nevoie de:

100g ciocolata
50 ml frisca lichida
50 g unt
nuca macinata sau nuca de cocos

Topim ciocolata si untul si lasam deoparte sa se racoreasca.
Intr-un caston amestecam faina,zaharul,cacaoa,praful de copt si sarea. Adaugam iaurtul,banana pasata si ouale. Mixam bine dupa care adaugam amestecul de ciocolata si unt.Se toarna aluatul in forme si se coace in cuptorul incalzit la 170 grade pentru 30-40 minute.

Pentru glazura topim ciocolata impreuna cu frisca lichida si untul. Dupa ce s-a racit, glazuram briosele si le ornam cu nuca sau nuca de cocos...

Si o sectiune pufoasa...;)

Share This Post

2 comentarii:

  1. Cuscra, daca mai intru pe blog-ul tau, ma ingras instantaneu. Tare bine arata briosele, iar daca au banane si ciocolata, ale mele sint. Ufff, gata, am servit unul. Multumesc frumos, dar sa stii ca am mai sustras inca unul pentru nora ta...

    RăspundețiȘtergere