Banana lollipop

vineri, 10 iulie 2009

by Amalia



Avem nevoie de:

1 banana
50 g ciocolata
20 ml frisca lichida
nuca de cocos

Banana curatata o taiem in bucati in care infingem cate o scobitoare.



Le bagam la congelator.

Ciocolata si frisca le punem intr-o punga,pe care o scufundam intr-o oala cu apa fierbinte.Din cand in cand presam cu mana,sa omogenizam compozitia.

Apoi punga o bagam intr-o cana,iar marginile le lasam pe langa cana.



Scoatem bucatile de banana din frigider si le inmuiem in ciocolata topita,



apoi le tavalim prin nuca de cocos.



Le bagam din nou la congelator,pentru minim 2 ore,pana ingheata banana.



Un desert super,cu mare lipici la copilasi! :)

Share This Post

6 comentarii:

  1. Cat de harnica esti!!!! zilnic retete noi,unoeri si de 2 ori pe zi!!! extraordinar!!!

    RăspundețiȘtergere
  2. uneori,vrusei sa zic, scuze! Si felicitari pentru toate!

    RăspundețiȘtergere
  3. Ana,nu stiu cat e vorba de harnicie,cat de necesitate! :))
    Te pup si multumesc de aprecieri!

    RăspundețiȘtergere
  4. Minunat.O sa fac sieu pentru baietelul meu.Numai sa se mai incalzeasca putin.

    RăspundețiȘtergere
  5. Victoria,ai o minunatie de baietel,care merita sa-i faci acest desert! :)) Sa-ti traiasca si sa fie sanatos!

    RăspundețiȘtergere
  6. super,rapid si buun.noroc c-a fost propusa la concurs,ca n-am vazut-o:)))

    RăspundețiȘtergere